TAKSKOTTNING

Takskottning

Inom företaget har vi många års erfarenhet av att skotta allt ifrån branta tak i stadskärnor till flacka tak på industribyggnader och har mycket stor erfarenhet när det gäller takskottningens utförande och vilka risker som skall beaktas före, under och efter att snöskottning av tak är utförd.
Under hösten 2012 har vår bransch tillsammans med fastighetsägare och försäkringsbolag tagit fram en utbildning som heter skotta säkert. Skotta säkert är ett utbildningsprojekt som ska leda till ökad säkerhet kring skottning av tak. På grund av okunskap och slarv orsakar takskottning eller bristen på skottning, skador för mångmiljonbelopp, varje år. Nu tar hela branschen ett gemensamt krafttag för att komma till rätta med problemen. ni kan läsa mer på skottasakert.se.

All vår personal som utför skottnings arbeten har genomgått utbildningen ”skotta säkert” och har nödvändig utbildning för att hantera den utrustning som krävs.Vi erbjuder bevakningsavtal till fastighetsägare där vi skräddarsyr avtalet beroende på specifika omständigheter och önskemål, för att avtalet skall passa just er!

Kontakta oss gärna för mer information

HÄRNÖSANDS PLÅTSLAGERI

Vi hjälper dig med allt inom plåt!

KONTAKT

Fiskaregatan 11,
871 33 Härnösand

Tel: 0611-201 10

E-mail: info@harnosandsplatslageri.se